Kantinesleutels

Willen jullie na opening van de kantine, direct de kantinesleutels van de voordeur en het alarm weer in het kluisje terugleggen?

Het gebeurt regelmatig dat de kantinesleutels niet meer te vinden zijn. Dan kunnen we de kantine niet meer afsluiten of kunnen we de kantine niet meer in!

Ophalen

Je kunt de kantinesleutels bij een van de sleutelhouders ophalen (en uiteraard weer terugbrengen!). Dit kan het makkelijkst bij Tom de Roos of Hannie Spierings. Neem vooraf wel even contact op met een van deze personen, zodat je niet bij hen voor een dichte deur staat. Daarnaast is het wellicht ook altijd mogelijk om op een trainingsavond alvast een sleutel te regelen.

Tip

Na openen van de kantine (en het alarm afzetten) de deuren aan de veldzijde openen. Teruglopen naar de voordeur, deze op slot draaien, sleutels weer in het kluisje terugdoen, omlopen en door de deuren aan de veldzijde weer naar binnen. Dan is er altijd een sleutel in het sleutelkluisje en kunnen er geen onbekenden de kantine in als de voordeur nog openstaat en iedereen op het veld traint.

Alvast bedankt!
De kantinecommissie.

 

Zie ook:

Kantinecommissie