S3 en S8 bijna kampioen; S1 en S2 verliezen

Synergo 3 en 8 zijn bijna kampioen. Aanstaande zondag spelen beide teams thuis op het Synergoveld hun kampioenswedstrijd. S1 en S2 redden het dit weekend helaas niet.

Met 24 punten uit twaalf wedstrijden is Synergo 3 op het veld nog zonder puntverlies. Een knappe prestatie van ons derde. Zaterdag werd SKF met 9-12 verslagen. Zondag komt hekkensluiter Tilburg op bezoek. De afworp is om 14.30 op het Synergoveld.

Synergo 8 is ook lekker bezig dit veldseizoen. Alle vier de wedstrijden tot nu toe werden eenvoudig gewonnen. Afgelopen zondag werd Turbulas/Eerbeek met grote cijfers aan de kant gezet: 19-7! Zondag (13.00 uur, Synergoveld) wacht nummer twee Hilversum. Een gelijkspel is voldoende, bij verlies volgt er later nog een herkansing.

Zondag speelden Synergo 1 en 2 thuis. Voor Synergo 2 werd het wederom een pijnlijke verliespartij. Ook tegen nummer twee Haarlem ging het de hele wedstrijd gelijkop en de wedstrijd kon beide kanten op, voor de zoveelste keer werd het echter net-niet. Op het beslissende moment scoorde Haarlem, waar het tweede het liet afweten (onder andere vanaf de stip).

Synergo 1 speelde een goede pot tegen nummer drie Noviomagum. Het boog een achterstand om in een voorsprong, maar kwam uiteindelijk net te kort. Het is nog even afwachten hoe het gaat lopen in poule 2D, de vijf onderste ploegen staan nog steeds op twee punten van elkaar. Twee ploegen zullen degraderen, mogelijk na beslissingswedstrijden. Wordt vervolgd!