Het heilige boek van de A1

Na het geloofspraatje van Marc, liepen de dames en heren van de A1 het veld op. Ilan en Mirjam gingen op de bank zitten met het heilig boek van de A1, waar alles in genoteerd staat wat goed is en wat minder goed is.

Door het vertrouwen aan het begin van de wedstrijd konden we al snel de 1-0 noteren voor Synergo, het was een mooie doorloopbal van Ruben. Jammer genoeg deed Antilopen iets, wat in ons boek helemaal niet mag, ze scoorden de 1-1 met een schot. Vervolgens stonden we even te slapen, want er stond in het boek opeens 1-4 genoteerd. We hielden ons echter wel aan de regels van de boek, we waren goed aan het samenspelen, de communicatie was goed en we geloofden er in. Hierdoor kon Ruben dan ook de 2-4 maken door middel van een doorloopbal, gevolgd door een mooi schot van Janneke; 3-4. Antilopen wilde weer even een regel overtreden en scoorde de 3-5, maar dit pikte Erik niet, hij maakte de 4-5 met een schot. Voor de rust wilde Antilopen blijkbaar nog even naar het andere vak over rennen, want ze scoorden de 4-6.

Synergo A1

Het fluitsignaal klonk. We gingen met z’n allen de kleedkamer in en waren niet ontevreden. Het ging goed, we geloofden er in, we speelden samen en we communiceerden naar elkaar. Als we zo door gingen, zou het helemaal goed komen! Er werd gefloten en we liepen het veld weer op, dronken nog het laatste beetje water en we konden weer aan de slag.

Een tijd nadat het fluitsignaal klonk, scoorde Rik een prachtig schot van heel ver. Het stond al weer 5-6, we waren goed op weg. Maar toen gebeurde er iets geks, we lieten Antilopen uitlopen. We dachten niet meer aan het boek dat op Ilan’s schoot lag. Kop op Synergo, blijf er in geloven! Er werd weer even in geloofd en Lennart scoorde een doorloopbal wat zorgde voor de 6-10. Ilan had het boek even verlaten en stond inmiddels in het veld actief te doen. Antilopen snapte nog niet echt de regels en bleef scoren, ook al mag dat niet in ons geloof, wij moeten scoren. Mirjam was inmiddels ook van de bank af gekomen en gaf het boek aan Sjoukje. Ruben scoorde een stip, waar mee hij de 7-15 maakte, we wisselden van vak en het andere aanvalsvak kon nog scoren om ons doel van 8 doelpunten te bereiken. Daar geloofden we nog wel in, er komen acht doelpunten op het scorebord van ons te staan en niet minder! Janneke zorgde hiervoor met een doorloopbal! Toen we weer naar het andere vak renden, klonk het fluitsignaal, einde wedstrijd, 8-16.

De eerste helft was beter dan de tweede helft. Maar hebben nog maar net het geloof, we proberen er ons goed aan te houden en dat zul je volgende week goed zien in de wedstrijd tegen Tiel A1.

Dus komt allen kijken naar de wedstrijd Synergo A1 tegen Tiel’72 A1, om 14.00 uur op het Synergo veld. Om ons aan te moedigen!