Een mooie dag voor S6 om te winnen…

Afgelopen zaterdag mochten wij als Synergo 6 het opnemen tegen Antilopen 5 op het Synergoveld. Het zonnetje scheen, we hadden publiek, gemotiveerde spelers. Aldus een mooie dag om te winnen!

Na drie verloren wedstrijden op rij werd besloten het dit keer over een andere boeg te gooien. Meer op de ballijn verdedigen, af en toe wat meer risico durven te nemen en voor sommigen onder ons: wat minder lief zijn (zie vorige wedstrijdverslag ‘Synergo is te lief’).

Gemotiveerd als we waren, ging het in het begin van de wedstrijd goed; we stonden voor! Het ballijn verdedigen wierp zijn vruchten af, er werden vele ballen onderschept. Helaas zakte het vlak voor het einde van de eerste helft wat af en konden we elkaar niet altijd meer goed vinden.

Dit was goed voor een oppeppreek in de rust van coach Sander. We mochten deze wedstrijd niet verliezen!

De tweede helft begonnen we dan ook weer met goede moed, maar we kregen toch veel ballen om onze oren door kleine fouten. Dat we aan het einde van de wedstrijd nog even een eindsprint probeerden te maken, heeft niet mogen baten. Met een 11-12 verlies is het weer net niet gelukt.

Wel hebben we ons zelf overwonnen, door veel minder lief te zijn en feller te spellen. Hopelijk kunnen we dit doorzetten in de komende wedstrijden en er nog één (of natuurlijk drie) winnen.

Aankomende zaterdag spelen we tegen Exakwa 4 en het belooft weer een mooie dag te worden..

Ingrid.

 

Zie ook:  

Synergo is te lief
Onterecht verlies van Synergo 6
Verlies voor debuterend Synergo 6
‘PIEEP’-strafworpen