Verlies voor debuterend Synergo 6

De eerste wedstrijd van het kersverse team, weet onder leiding van Sander Hofman nog geen potten te breken in de reserve vierde klasse.

Fiducia 4 is, volgens de kenners een sterke ploeg met een aantal oud-selectiespelers. Voor de nieuwe formatie een pittige tegenstander dus. Toch gingen we vol goede moed naar de Meern. Met als doel om het ze lastig te gaan maken door ons te concentreren op ons eigen spel.

Het was schitterend weer, misschien wel een beetje te mooi na zo’n zomer vol regen. Fiducia kwam dan ook nog eens in korte tijd op 4-0. Als een geoliede machine in een ziedende hitte werden er moeiteloos kansen gecreëerd. Synergo liep daarentegen al snel tegen een wissel aan. Xander was niet bestand tegen de tropische hitte. Het tweede kwart kon Synergo gelukkig wat meer, enkele schoten op afstand waren doeltreffend, maar domme fouten zorgden er voor dat het verschil amper kleiner werd. Ruststand 7-4.

In de tweede helft raken beide ploegen vermoeid. Fiducia kan echter nog wat frisse reserves inbrengen. Synergo weet niet veel meer in te brengen, ondanks dat er minder weg wordt gegeven schiet Fiducia met scherp. De eindstand van 15-6 geeft dan ook de verhouding op dit moment goed weer, iets om hard aan te werken.