Informatie over Kent2011

We hebben nog wat informatie over ons toernooi/bezoek aan Kent. We zullen waarschijnlijk rond 01.00 uur terug zijn in Utrecht. En we onderzoeken de mogelijkheid om Leeds Castle te bezoeken op zondag (voordat we naar Londen gaan).

Natuurlijk hebben we er weer enorme zin in en we gaan er vanuit dat ons bezoek aan Kent ook dit jaar weer geweldig zal zijn.  Omdat we een grotere bus hebben geregeld, is er nog plek over om mee te gaan! Vrijdagochtend 22 tot en met maandag 25 juli. De kosten zijn € 85,00 plus wat je zelf natuurlijk aan eten, inkopen in de supermarkt of in Londen wilt uitgeven… Geef je op via paulala8@hotmail.com.

Bezoek Londen

De zondag gaan we weer naar Londen. En EKVA heeft het idee om die dag een bezoek te brengen aan Leeds Castle. Dit bezoek is voor eigen rekening en kost rond de 17 pond. Daarna rijdt de bus door naar Londen. Als er mensen zijn die graag eerst naar Leeds Castle gaan, dan horen we dit graag.

Late overtocht terug

De treinreis terug naar het vaste land is maandag pas rond 18.30/19.00 uur. Dit betekent dat we later dan vorige jaren terug zullen zijn in Utrecht en Almere. De schatting is rond 01.00 uur. We proberen eerder op de trein te kunnen, maar dat is niet zeker. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten we onszelf wat langer vermaken op de tax-free terminal. Zeker als het niet lukt een trein eerder te bemachtigen.

Wie hebben zich aangemeld?

– Matthijs – Paula  – Annemarije 
– Jeffrey – Ferry  – Marieke
– Ewoud – Sander Ho. – Danny
– Rita – Bas   
– Jari  – Sander Ha.   
– Bram  – Walter  
– Kim – Stefan  
     

We hebben er veel zin in!

Paula en Rita.

 

Zie ook:

Kent2011: nog 25 plaatsen vrij
Kent-website EKVA
Website Leeds Castle