35 jaar of ouder??

Het KNKV vraagt mensen van 35 (plus) om mee te werken aan een kort onderzoek.

Het KNKV heeft aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Sportmarketing & Management, gevraagd om een onderzoek uit te voeren naar de wensen en behoeften van mensen (sporters of potentiële sporters) van 35 jaar en ouder op het gebied van korfbal en bijbehorende activiteiten.

Een groep van derdejaars studenten voeren deze opdracht uit en zij doen vooral onderzoek naar de aantrekkelijkheid van KorfbalFit. Zowel voor mensen met een korfbalachtergrond als zonder.

Enquête

Een van de onderzoeksopdrachten is het houden van een enquête onder de leden van het KNKV boven de 35 jaar om via een korte vragenlijst een duidelijk beeld te krijgen van datgene wat deze doelgroep van het KNKV in de toekomst verwacht. Alle uitkomsten zullen uiteindelijk in een eindrapportage worden verwerkt en op basis van de conclusies en aanbevelingen zal het KNKV gericht actie ondernemen.

Uw mening is dan ook van groot belang en uw antwoorden zullen in vertrouwen worden behandeld.

Start

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Uw als vereniging wordt gevraagd om uw leden in deze doelgroep te attenderen op dit onderzoek met het verzoek om de enquête in te vullen.

De enquête staat online tot uiterlijk 21 mei via: http://www.formdesk.nl/knkv/Enquete-KorfbalFit

Alvast bedankt voor uw medewerking!

KNKV
Jan Tonny Visser
Programmamanager Leven Lang Sporten

Hogeschool Rotterdam
Groep 3e jaars studenten