Doremi, confetti en korfbal

Wederom een marathonweekend. Maar na ruim 24 uur korfbal wel weer veel hoogtepunten. Een selectie: de eerste overwinning van de F3, geweldige acts tijdens Synergo Got Talent en weer een overwinning van het tweede.

F3

Wat een blijdschap bij kids, ouders en coaches. De eerste overwinning van de F3 is een feit. En meteen een dikke, want Fortissimo werd met 0-4 verslagen. Op naar nog veel meer overwinningen!

E1

Ook tevreden gezichten bij de E1, want er werd met 2-0 afgerekend met concurrent Victum. Nog een paar wedstrijden en dan kan de E1 weer aan de taart. Nog wel even volhouden natuurlijk!

D1

Inspiratie nodig voor een motiverend rustpraatje? Praat eens vrijblijvend met Mats en Casper. Viko D1 – Synergo D1. Ruststand: 3-1. Einduitslag: 4-13 (voor de oplettende lezer de tweede helft eindigde dus in 1-12). Mats: “Ja, ze begonnen met vrij veel druk, maar dat konden ze niet volhouden.” Ik was er graag bij geweest…

B1

Vier keer is scheepsrecht! De B1 won met 12-9 van Fortissimo en staat tweede! Jippie!

Recreanten

Ze hadden er goed op geoefend en het resultaat was er naar: de recreanten wonnen zaterdagavond het tweede deel van Synergo Got Talent. Enige kritiek van de jury: Erik, blijf oefenen op je gitaarsolo! Foto’s volgen.

B1 (deel 2)

De beelden zeggen meer…

S2

Voor de derde week op rij gefrustreerde tegenstanders voor het tweede. Waarom? Omdat Synergo 2 niet meer te stoppen is! Even je visitekaartje afgeven de eerste tien minuten (0-6…) en dan rustig uitspelen (10-15). Weer twee punten mee naar Utrecht en de derde plaats blijft binnen handbereik.

Nog meer hoogtepunten? Mail de redactie: webredactieapenstaartjesynergo.nl