Dalto A3 – Synergo A1

Op zaterdag 20 november stond voor ons Dalto A3 uit op het programma. Van te voren werd dit gezien als een lastige wedstrijd, op het veld hadden we veel moeite met de ploeg uit Driebergen die uiteindelijk eindigde in een 9-9 eindstand.

Tijdens het inschieten bevestigde Dalto nog maar eens hoe goed ze waren door iedere bal er bijna inschieten.
Eerste aanval: Wieke, Kitty, Ruben en Bas
Eerste verdediging: Kim, Esther, Bram en Jeffrey

Met het idee dat Dalto zuiver kon schieten en na een goeie warming-up, konden we eindelijk beginnen aan de wedstrijd. De eerste drie minuten onderschepten we veel de bal in de verdediging, maar wilden onze ballen er niet in. Maar na deze openingsfase begon Dalto raak te schieten. Van 0-0 liepen ze al gauw uit naar een 4-0 voorsprong in slechts vijf tot tien minuten. Synergo deed wat terug en kwam van een 4-0 naar een 5-2. Maar Dalto bleef maar scoren en raak schieten. Waardoor we met een ruststand van 10-2 gingen rusten.

teamfotoa1Had de A1 dan helemaal niks in te brengen? Jawel, maar onze ballen wouden er simpel weg niet in. Onze doelpunten bleven uit. In de rust leek het duidelijk waar het probleem zat. Kansen afmaken en nog beter je tegenstander verdedigen.

Met deze informatie gingen wij de tweede helft tegemoet. Wat mooi begon met een treffer van Synergo. En er kwam weer een treffer. 10-4 en Dalto wist weer een keer te scoren, maar nu scoorde Synergo wederom. Nadat er 11-5 op het scorebord stond, gaf Synergo wat gas. Er werd de 11-6 gescoord, vervolgens de 11-7. Synergo kon zelfs terugkomen op een 11-9 achterstand, maar wegens twee scheidsrechterlijke dwalingen werden deze doelpunten onterecht afgekeurd. Na dit misverstand scoorde Dalto weer en nam werderom afstand van Synergo. 12-7 tussenstand en Mathijs kwam er nog in voor Bas en Germay voor Esther.

Er werd via een mooie aanval nog een keer gescoord door Synergo, maar de 13-8 gaf ons de genadeklap. De scheids floot af bij deze eindstand. Na een zeer ondermaats gepresteerde eerste helft vocht Synergo zich nog goed terug, maar de inhaalrace kwam te laat. Dalto won deze keer terecht van Synergo A1

Volgende week staat voor ons om half drie weer een wedstrijd te wachten. Tegen Nova A1, in de Dreef. Dit zal een goede pot worden. Synergo A1 houdt de twee punten die zaterdag in Utrecht. Ook benieuwd hoe wij dat gaan doen? Kom dan zaterdag 27 november kijken, om 14.30 uurin de Dreef.