KNKV Bondsspeld voor El Mamoun Loukili

Tijdens de laatste landelijke bijeenkomst ‘Tijd voor korfbal’ op 6 november kreeg projectadviseur El Mamoun Loukili de bondsspeld uitgereikt. Zonder de adviezen van El Mamoun was het project ‘Tijd voor korfbal’ nooit zo’n succes geweest, vertelde de vice-voorzitter van het KNKV, Johan Kosse.

Kosse: “El Mamouns Marokkaanse achtergrond, afgeronde studie Intercultureel management en werkervaring als trainer/coach (in de justitiële hulpverlening) maakten hem tot een zeer geschikte projectadviseur. Vrijwel vanaf dag één was El Mamoun lid van de projectgroep en in die hoedanigheid heeft hij het project mede ingericht. En het is niet alleen bij adviezen aan het KNKV gebleven.”

En meer

“El Mamoun heeft ook regelmatig deelnemende korfbalverenigingen bezocht en hen ondersteuning geboden. De verenigingen hebben het zeer gewaardeerd, en dit heeft er mede voor gezorgd dat er nu meer allochtone korfballers zijn. Daarnaast is Mamoun ook opgevallen bij de partners van het project, zoals andere sportbonden en gemeenten, waar hij veelvuldig is gevraagd themabijeenkomsten of overige ondersteuning te geven. Als uithangbord van onze organisatie heeft hij zo een mooie bijdrage geleverd aan het goed op de kaart zetten van het KNKV bij externen”, aldus Kosse.

Vrijwilligers

De bondsspeld van het KNKV is een blijk van waardering die wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende lange tijd hebben ingezet voor het KNKV. Het is een speld als aanleiding om personen die “in de schaduw” hebben gewerkt in het zonnetje te zetten. In 1996 was de laatste keer dat een (SAMOS-)lid zo’n onderscheiding kreeg; Heleen Engelsman. Synergo kent de Beker van Verdienste voor vrijwilligers die veel gedaan hebben (en doen) voor de vereniging. Deze vrijwilliger wordt voorgedragen door de leden tijdens het vrijwilligersfeest.

Meer informatie