Wisseling in Synergo 1

Deze week werd bekend dat S1-speler Jeroen acht weken met vakantie gaat. Synergo heeft natuurlijk veel begrip voor zijn persoonlijke situatie, maar vindt het niet acceptabel dat een selectiespeler acht wedstrijden zal missen. De TC en het bestuur hebben daarom besloten dat Jeroen met onmiddellijke ingang niet meer in de selectie speelt.

Hiermee zetten bestuur en TC de regels scherp. Bij het selectiekorfbal staat de prestatie voorop. De spelers trainen twee keer per week en proberen zoveel mogelijk uit zichzelf te halen, maar ook uit het team en de wedstrijd. Het plezier komt voort uit de voldoening van de prestaties. De gezelligheid is daar soms aan ondergeschikt.

Selectiespelers hebben een belangrijke aandeel in de uitstraling van de vereniging naar buiten toe en hebben een grote voorbeeldfunctie naar de rest van de eigen vereniging. Selectiespelers zijn bereid hun privézaken en werk/studie te plannen rond de trainingen en wedstrijden.

Vakanties
Omdat de afwezigheid vanwege vakantie(s) onder selectiespelers al eerder tot problemen heeft geleid, nog even voor de duidelijkheid: vakanties die het spelen van wedstrijden voor spelers van de selectie onmogelijk maken, worden niet toegestaan. Met als consequentie: geen deelname aan de selectie voor de rest van het seizoen.

Aan het begin van dit seizoen zijn ambitieuze doelstellingen voor de (selectie)teams afgesproken. De vereniging gaat ervan uit dat zeker de selectiespelers hieraan bijdragen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Timon of iemand anders van de TC: tc@synergo.nl

De TC.