Shirts van de Red Blue Giants

Wij zijn meerdere malen aangesproken door mensen die vragen waar onze waanzinnig mooie shirts blijven. Tot nu toe konden we daar geen goed antwoord op geven, maar het schijnt ontzettend druk te zijn bij onze drukker.

Voor zover nu bekend, komen ze donderdag of vrijdag bij het bedrijf en kunnen we ze op komen halen. Dan zullen wij ze natuurlijk zo gauw mogelijk uitdelen aan onze waaanzinnige leden die er een hebben besteld. Maar zoals jullie misschien wel weten, gaat er wel meer fout in het bedrijfsleven, dus bind ons er niet op vast als ze er vrijdag nog niet zijn.

Zelf hopen wij het natuurlijk ook, zodat iedereen in een mooi rood shirt op de tribune plaatsneemt zaterdagavond. Zijn de shirts er, dan zijn de shirts zaterdag op te halen bij Bram, Bas of Mathijs (allen A1). Mochten de shirts nou nog later zijn, dan zullen wij dit laten weten op vrijdagavond (dus houd de mail in de gaten).

The Red Blue Giants

Meer informatie

– De Red Blue Giants

Nieuwsbrief RBG 2009 nr.1