Uitslag prijsvraag

Weten jullie het nog? Een tijdje terug stond er een prijsvraag op de site over de informatiekrant van Tijd voor Korfbal. Degene die het juiste antwoord wist op de vraag ‘Hoeveel proeftrainingen zijn er in totaal gegeven naar aanleiding van het schoolkorfbaltoernooi?’ maakte kans op een paar nieuwe korfbalschoenen.

We kunnen helaas niet zeggen dat onze mailboxen volstroomden, maar er waren wel degelijk mensen die een poging gewaagd hebben. Uiteindelijk hebben Joyce van Luijn en Anouk van der Landen als enigen het juiste antwoord gegeven, namelijk 5. Christa, Anne en Sander Ho.: er waren er inderdaad 4 gepland, maar er is er eentje aan toegevoegd vanwege het grote succes…

De werkgroep heeft  eerlijk geloot en de hoofdprijs is voor Joyce. Zij krijgt de korfbalschoenen. Anouk ontvangt de tweede prijs: de sporttas uit de Synergo-collectie.

Spijt dat je niet meegedaan hebt? Had je ook wel zo’n mooie prijs willen hebben? Niet getreurd, er komt in het voorjaar weer een infokrant, mét een prijsvraag.