Resultaten eerste zaalweekeinde

Succes voor Synero 1, dat in Almelo tegen Achilles met 16-6 won. Het tweede moest de meerdere erkennen in Sporting Trigon 3 (15-7). Een gelijkspel voor Synergo 3 (11-11).

Voor Synergo 4 ook een gelijkspel; 12-12. Het vijfde wist niet te winnen van ALO (14-9). Synergo 6 had een nachtwedstrijd om 22.00 uur. DOS (W) was hier beter op voorbereid, en ging met de overwinning aan de haal (14-4). Ook Synergo 7 speelde gelijk (8-8).

Voor de A1 en A2 goede overwinningen. 14-11 en 8-2. De opvallende rol voor Bas in de A1 moet even genoemd worden. De B1 kwam niet verder dan 6-1 verlies. Voor de B2 was Midlandia te sterk. Het team van Hannie en Bas verloor met 9-2. De C1 verloor met 9-1 van SSS uit Wageningen. Na vijf minuten stond het team al met 3-0 achter. Na de 6-0 bij rust was de tweede helft een stuk beter: 3-1. Ook geen succes voor de C3. Zij verloren met 8-2 van Kesteren.

Voor de D1 was het 4-5, zodat de punten niet in Utrecht bleven. De E1 en E2 wisten ook hun wedstrijd niet te winnen. 9-3 en 4-3. Een hoop doelpunten bij de F1, 7-4, maar helaas ging de wedstrijd verloren.

Al met al eigenlijk niet zo’n goed weekeinde voor Synergo; drie overwinningen, drie gelijke spelen en elf keer verloren. In totaal dit weekeinde 150 doelpunten tegen, en 110 voor Synergo. Volgende week beter?!