Aanmeldingsformulier

Leuk dat je lid wilt worden van korfbalvereniging Synergo!

Hieronder staat het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap. Vragen kun je altijd stellen aan onze nieuweledencoördinator.

Iedereen die korfbalt en traint bij Synergo, moet contributie betalen. Door invulling van dit formulier machtig je Synergo de verschuldigde contributie automatisch te incasseren.

Vrijwilligers

Omdat Synergo een vereniging is van vrijwilligers, kunnen we altijd hulp gebruiken. Senioren en ouders van jeugdleden worden standaard ingeroosterd voor kantinediensten en het schoonmaken van de kantine. Daarnaast zijn er nog veel andere taken waarvoor we ieders hulp kunnen gebruiken!

Synergo-nieuwsbrief

On altijd op de hoogte te blijven via de e-mail kun je je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief van Synergo (de link opent in een nieuwe pagina).

Aanmelding

Als je aanmelding goed bij ons binnen is, krijg je een e-mail van Synergo, met als afzender: WordPress. Als je geen e-mail krijgt, dan is je formulier nog niet helemaal goed ingevuld. Dit gebeurt vaak als je een te grote pasfoto wilt versturen (de maximumgrootte van de pasfoto is 2Mb; 1600×1200).

Aanmeldingsformulier Synergo
 • De maximumgrootte van de pasfoto is 2Mb (1600 x 1200). Gebruik als bestandsnaam de naam van het nieuwe lid. •   Via school/schoolkorfbal
    Via buurtactiviteiten
    Via familie
    Via vrienden/vriendinnen
    Via website/internet
    Via eerdere korfbalervaringen
    Anders, namelijk

 • Iedereen die korfbalt en traint bij Synergo, moet contributie betalen. De contributie is verschuldigd vanaf de eerste dag van de volgende maand na de aanmelding en wordt per kwartaal geïnd via automatische incasso. Door invulling van dit formulier machtig je Synergo de verschuldigde contributie automatisch te incasseren. De contributie kan worden afgeschreven van:
 • Het is mogelijk (een deel van) de contributie te betalen via U-pas-korting. Lever daarvoor een kopie van de U-pas in bij dit formulier. De penningmeester of contributieadministratie neemt contact met je op.


 • (bij jeugdleden in te vullen door ouder/verzorger)
 •   scheidsrechter
    trainen/coachen van teams
    team organisatie / teamouder
    commissie of bestuur
    sponsoring
    onderhoud materiaal / terrein
    zaalcommissaris
    activiteiten organiseren
    anders...
 • Senioren en ouders van jeugdleden worden standaard ingeroosterd voor kantinediensten en het schoonmaken van de kantine.
 •   EHBO
    BHV
    VCA
    Scheidsrechter
    Trainer/coach
    Sociale hygiène

 • Als er (medische) bijzonderheden zijn die we moeten weten, vragen we je dat met de trainer of je team te bespreken.


 • Als je aanmelding goed bij ons binnen is, krijg je een e-mail van Synergo, met als afzender: WordPress.

  Als je geen e-mail krijgt, dan is je formulier nog niet helemaal goed ingevuld. Dit gebeurt vaak als je een te grote pasfoto wilt versturen (de maximumgrootte van de pasfoto is 2Mb; 1600 × 1200).