Synergo’s vier fundamenten

We hebben iets nieuws! Of wacht even… nieuw? 

Werkend aan het voorbereiden van onze nieuwe strategie ontdekten we dat het ‘hogere doel’ ontbrak. Waarom zouden we eigenlijk inzetten op meer ledenwerving? En trainers en scheidsrechters opleiden, dat doen we toch ook niet zonder reden? 

Wij als bestuur denken dat we om vier redenen bestaan. We hebben deze redenen onze onze fundamenten genoemd. Het is belangrijk om deze fundamenten met elkaar vast te stellen. Ze geven richting in wat we wel en niet doen met elkaar. 

We leggen ze hieronder aan je uit: 

Sporten

Allereerst bieden we onze leden een plek aan om te sporten! Voor alle leeftijden en doelgroepen. Je beweegt en blijft zo gezond. Wel zo logisch toch? 

Leren en ontwikkelen 

Het gaat bij ons ook om leren en ontwikkelen. We geloven dat leren op lange termijn het allerbelangrijkste is voor onze leden, zelfs nog belangrijker dan ‘winnen’. Dat geldt natuurlijk als je korfbalt, maar net zo goed voor onze trainers, scheidsrechters, maar ook  andere vrijwilligers. En alles wat je bij Synergo leert, kun je ook weer inzetten voor bijvoorbeeld je maatschappelijke carrière (en andersom). 

Delen en bijdragen 

Je kennis delen en bijdragen aan onze vereniging, maar ook aan de samenleving (bijvoorbeeld bij trainingen voor vluchtelingen bij ‘new neighbours’). Dat doe je als trainer, scheidsrechter en bij iedere andere vrijwilligerstaak. En gelukkig gaat dat vaak niet om moeten, maar willen. Ik wil graag wat bijdragen, omdat dat mij ook zelf voldoening geeft. 

Verbinden

Tot slot willen wij een plek zijn waar je kunt verbinden. Je sluit hier misschien wel vriendschappen voor het leven en je bent lid van onze grote ‘Synergo-familie’. Wel zo gezellig, toch? 

Synergo faciliteert, leden geven en nemen

Wij als vereniging willen deze vier fundamenten bieden aan al onze leden en andere betrokken. Het liefst steeds een beetje meer en beter! Als lid profiteer je daar natuurlijk van, maar draag je er tegelijkertijd ook zelf aan bij: als trainer, scheidsrechter, achter de bar of in een commissie. Geven en nemen. Ook logisch toch? 

Nieuwe strategie draagt bij aan fundamenten

Op maandag 30 september (in de kantine van 20.00 uur tot 22.00 uur) gaan we met elkaar een vier of vijftal strategische onderwerpen vaststellen en beginnen met de uitwerking ervan. Deze strategische onderwerpen dragen bij aan het versterken van onze fundamenten. 

We hopen je de 30ste te zien! 

Het bestuur