Donderdag 28 maart: informatieavond onderverhuur kantine aan BSO

Schermafbeelding 2018-11-11 om 15.18.14

Het bestuur maakt vorderingen om onze kantine te verhuren aan een BSO-organisatie en nodigt de leden uit voor een informatieavond op 28 maart 2019 om 20.00 uur in onze kantine.

Voor de lange termijn financiën van de club is het heel belangrijk dat de begroting iets minder krap is dan nu. Een extra inkomstenbron zou daarom erg welkom zijn om op lange termijn een gezonde begroting te hebben en zelfs meer dan dat, ruimte te hebben voor investeringen in de toekomst van de vereniging.

Het bestuur is al geruime tijd bezig met het nadenken over het verhuren van de kantine aan een Buitenschoolse Opvang (BSO). Intussen zijn daar vorderingen gemaakt en hebben we het concrete voornemen om de kantine te verhuren aan een BSO-organisatie.

We willen jullie informeren over:

  • Het proces tot nu toe
  • De stand van zaken
  • De overwegingen om de ruimte te verhuren
  • De impact op diverse aspecten van de vereniging
  • Het besluitvormingsproces

Omdat het best een lang verhaal is vind je het in deze bijlage.

Donderdag 28 maart: informatieavond onderverhuur kantine aan BSO

Daarnaast willen we jullie uitnodigen voor een informatieavond op 28 maart 2019 om 20:00 uur in onze kantine.

We zijn benieuwd naar vragen of opmerkingen die jullie hebben. Die kunnen we op de informatieavond volgende week donderdag met jullie bespreken. Volgende week donderdag is al best kort dag, dat realiseren we ons. We vonden het echter belangrijk om te luisteren naar het signaal van een aantal leden dat hier een avond over moet zijn.

De weken daarna is onze voorzitter op vakantie, vandaar dat we hebben besloten dit voor de vakantie van de voorzitter al op vrij korte termijn te plannen. We hopen dat iedereen die vragen heeft de tijd kan vinden om erbij te zijn. Je kunt ze ook altijd mailen naar bestuur@synergo.nl.

Met hartelijke groet,
Namens het bestuur,
Chris Vrolijk

 

Zie ook