Heel geslaagd Potje tienen en reunie en 1.381 euro

webfoto

Hartstikke leuk event gehad vrijdag 29 september bij het ‘Potje tienen’ op het oude SAMOS-, nu Synergo-veld. Zoals Marco Spelten zei “Een mooi einde van het oude SAMOS-clubhuis.’ En Onno Stoopendaal “Was een zeer geanimeerde reünie. Samos en Vossehol waardig. Nostalgie in optima forma.”

De sfeer was top, wat een gezelligheid! We hebben alleen maar positieve reacties gehad en verzoeken om dit vaker te doen. Iedereen staat op de lijst voor volgend jaar, dus dat komt goed!

TienenReunie-bijkletsen2

Uiteraard werd er geborreld, gedronken, heerlijk eten gegeten. En toen het water van de enorme wolkbreuk het veld goed had doorgespoeld, kon het potje tienen beginnen. Reunie-kijkenAls je iemand aan zijn gezicht na 30 jaar al niet meer herkende, dan herkende je je oude teammaat wel aan zijn unieke bewegingen in het schot en in het fanatisme.

Iedereen genoot en Rita en Nynke masseerden de vermoeide spieren weg. Ingeborg en Anne gingen er met de prijs van door. Als je iets organiseert, moet je dat natuurlijk tot het laatste detail goed doen:)

Leon-eerste-steenDe bouwers van de huidige kantine hadden ook de eer om te starten met de sloop van onze kantine. Leon Desse boorde met een kangoo symbolisch de eerste steen uit de kantine. De avond leverde ook nog eens 1.381 euro voor de inrichting van de nieuwe kantine op.

Het was top jongens!

Ingeborg & Anne

 

Zie ook