496 Grote Clubactie-loten verkocht

We hebben dit jaar 496 loten verkocht! Dit betekent dat er € 1.190,40 is opgehaald. Een hele prestatie. Goed gedaan wil ik zeggen!

Grote-club-actieDit jaar hebben wij als team (S5) de grote clubactie mogen organiseren. Anne benaderde mij op het veld om dit te doen; ach doen wij wel ‘even’.

Hoe en wat

In grote lijnen besproken en de taken mochten verdeeld worden; Wie gaat er langs de teams? Wie zorgt voor de doos? Wie voert er in? Klinkt eenvoudig, maar geloof mij er zit heel wat werk in.

Esther, Mats en Lizzie zijn vol enthousiasme langs de teams gegaan en hebben de regels uitgelegd. Want ja, er hangt een mooie prijs aan vast als jij de meeste loten verkoopt. En niet te vergeten; je haalt geld binnen voor de leukste sportvereniging van Nederland.

Grote ClubactieIBAN…

Het leukste gedeelte, de ‘dat doen wij wel even’, was het invoeren. Gelukkig hadden Manon en ik op tijd Paula geraadpleegd. Per lot moet het rekeningnummer ingevoerd worden. Erik en Manon hebben een aantal avonden thuis nummers ingevoerd. En Esther S., Robin, Arjan en ik hebben er een dagtaak van gemaakt. We dromen nu nog van alle IBAN nummers!

Pluim

En ja, even een pluim voor Paula en Loes die dit elk jaar met z’n tweeën doen. Paula in dit geval, zonder jou uitleg en hulp hadden Manon en ik het niet gered. Dank je wel daarvoor.

Toppers!

De top-3:

  1. Yara S., 42 loten
  2. Nicky van de B., 39 loten
  3. Anniek G, 37 loten

Leuk dat de A2 maarliefst 13 loten heeft verkocht (Floor L.), de B2 samen 30 (Mara, Joyce en Louise) en de B1 8 (Jerry)! Top!

Al met al mogen we trots zijn op alle kinderen die weer zo hun best hebben gedaan.

Volgend jaar gaan we voor de € 1.500,00!

Germay.

 

 

Zie ook