Vooruitblik zaalseizoen voor Synergo 6

Na een teleurstellend verlopen veldseizoen so far gaan we nu de zaal in. Uit de pot rolde een team welke we al kennen van de 1e helft veld, en een hoop “verse” tegenstanders. Op basis van de resultaten van alle individuele teams in hun respectievelijke poules, bijgaand een vooruitblik op de mogelijkheden.

De poule is samengesteld met verschillende resultaten in de eerste wedstrijden. Afgaande op deze informatie, en gebaseerd op de verschillen ten opzichte van de tegenstanders van Synergo 6 in de eerste helft veld, zou een middenmoot positie zeker mogelijk moeten zijn:

Grootste kanshebbers voor de titel zijn Tiel ’72 4 en DOS (W) 3. In de veldcompetitie draaien deze twee team boven in hun poules mee. Beide teams scoren makkelijk (ongeveer 12 doelpunten per wedstrijd), en maken weinig fouten met (onnodig) puntverlies als gevolg.

Daarna volgt een middenmoot met 3 teams, waar Synergo 6 tussen zou moeten kunnen staan. Atlantis 3 en onze buren van HKC (U) 3 scoren ook makkelijk, ongeveer 10 punten per wedstrijd, maar krijgen ook makkelijke tegendoelpunten (ongeveer 10 per wedstrijd).

Dan nog de staart van de poule: VIKO 3 en Woudenberg 4. Moeizaam scorend (8 per wedstrijd), en veel tegendoelpunten (respectievelijk 15 en 10). Tegen deze teams zou een positief resultaat haalbaar moeten zijn. Zeker tegen VIKO 3 heeft Synergo 6 wat goed te maken, want op het veld werd van deze tegenstander in de laatse 5 minuten een voorsprong, en dus de punten weggegeven.

Doel voor Synergo 6 is dus duidelijk. Minimaal 10 doelpunten per wedstrijd, en niet te makkelijk doelpunten weggeven. Dan is een plaats in de middenmoot, en misschien aan de top van de poule zeker haalbaar!

Kom Synergo 6 dus steunen, zeker in de thuiswedstrijden, in Sporthal de Dreef!!!

S6 (Leon)