Compliment voor acties Synergo Tijd voor Korfbal

Synergo kreeg de derde plek bij de jaarprijs van Tijd voor Korfbal en ontving een prijs van 250 euro. De jury complimenteerde onze projectgroep met de vorderingen in het afgelopen jaar en gaf het advies om komend jaar te werken aan inbedding in de club.

Voor de tweede maal reikte de jury de jaarprijs uit aan een Tijd voor korfbal-vereniging. Dit jaar is het DOS WK uit Enschede. De jury was onder de indruk van de nuchtere aanpak, waarbij activiteiten zijn gekozen die snel verankerd zijn in de club, veel vrijwilligers opleverde en naambekendheid in de omliggende wijken.

Onze keuze om een van onze oplossingen om de doelgroep beter te bereiken, namelijk het maken van de DVD, bleek een gewaagde. Een overall blik op alle activiteiten paste beter bij de jaarprijs.

Wat is onder andere Tijd voor Korfbal bij Synergo:
– Kangoeroeclub
– Keuze voor 4 scholen uit Overvecht bij schoolkorfbaltoernooi, met training en begeleiding
– DVD voor jeugd
– Koffieochtenden
– Trainingen voor kinderen op zaterdag na de Koranles/Arabische les

Voor twee van onze activiteiten werden we afgelopen week beloond met in totaal 2750 euro. Een mooie opsteker om de activiteiten logisch te verankeren binnen onze club en daarmee de werving van met name jonge jeugd van allerlei culturen te stimuleren. Projectgroep, van harte gefeliciteerd!

Anne