Overige A-teams ook succesvol

Niet alleen de A1 wist een succes te behalen, ook de A2 en A3 wonnen hun wedstrijden. Het leverde helaas geen kampioenschappen op, maar zowel de A2 als de A3 eindigt nu wel in de hoogste regionen van hun respectieve poules.

De eer was eerst aan de A3, dit team speelde tegen SKF A6. Het was een gelijkopgaande strijd, doelpunten vielen over en weer. Uiteindelijk wist Synergo aan het langste eind te trekken en won het met 8-7. De A3 heeft volgende week genoeg aan een gelijkspel tegen Tiel ´72 om de tweede plek veilig te stellen. De eerste plaats in de poule is overduidelijk voor Dalto A5, dat geen punt liet liggen deze competitie.

Vervolgens mocht de A2 aantreden tegen Victum A3, dat al kampioen was. De A2 ging meteen van het begin af aan kop en eigenlijk is de winst nooit echt in gevaar geweest. De opdrachten die vooraf aan de wedstrijd gegeven waren en in de rust nog eens benadrukt werden, werden goed uitgevoerd. De wedstrijd eindigde in 10-6, een prima uitslag om het seizoen mee af te sluiten.