Kampioen, degradatie en barbecue

Terugkijkend op een waanzinnig weekend schrijf ik dit verslag.

Zaterdag 6 Juni
Allereerst de eigen wedstrijd van de A1 tegen VIKO. Die is geëindigd met 8-8. Een spannende wedstrijd waar wij steeds achter stonden. Tot een paar minuten voor tijd het 8-7 werd en het kampioenschap eigenlijk al zeker was. Zelfs toen in de laatste minuut nog de 8-8 gemaakt werd. Na de wedstrijd was het eerst feest vieren, supporters bedanken die in grote getale waren gekomen en taart, bloemen en champagne en daarna met z’n allen douchen (inclusief Daan en Bram). De polonaise de douche in (en daarna weer uit) was een groot succes. ‘Brasil’ zingen en dansen in de douche werd ook een grote hit. Oftewel, het was een grote gezellige boel. Daarna nog even BBQ’en en een drankje doen, wat eindigde in de stad.

Zondag 7 Juni
Eerst het 5e wat won (voor het eerst dit seizoen). Toen een kleine teleurstelling omdat het 2e verloor en daarmee degradeerde. En voor het 2e een “stunt” tegen OEC die boven hen stond. Het eerste kwam een paar op achterstand, maar toen ze eenmaal op voorsprong kwamen, werd dat niet meer uit handen gegeven. Dus de stemming zat er al aardig in.

Het werd tijd voor de 1e Red Blue Giants BBQ. Achteraf vonden de hele ploeg en ik het GEWELDIG. Het begon met een beetje geklungel en een beetje regen, maar het eindigde met een hoop regen en een natte vloer en een hoop gezelligheid. Naar mijn mening heeft iedereen zich vermaakt en lekker gegeten. Wij vonden het gezellig en leuk om te doen en bedanken hierbij de 60 mensen voor de komst.

Met vriendelijke groet,
Mathijs Pot namens A1 en Red Blue Giants