Geert (Veerkracht) bedankt voor 20 jaar sponsoring!

De laatste zaalwedstrijd –het eerste liep met speciale ‘Geert bedankt’ inschietshirts warm- bedankte voorzitter Mamoun Geert met een mooie speech voor de 20 jaar financiële ondersteuning van onze club met zijn bedrijf. Die trouwe steun was goud waard.

Veerkracht is een van de dingen die je als sporter, als team moet hebben. Bijvoorbeeld als je achter staat en die pot toch wilt winnen. Of als een speler geblesseerd raakt. Of, als je niet in vorm bent. Een continue steun in de rug helpt dan enorm. Natuurlijk steunen onze supporters ons. Maar, zeker ook onze sponsors!

Geert kreeg uit handen van Mamoun als dank het naambord dat vanaf nu op het veld gaat prijken: het ‘Geert Rollingswier veld’, als dank voor jarenlange trouwe sponsoring.

Geert Rollingswier sponsorde Synergo vanaf 2003! Tussen 2003 en 2008 met zijn bedrijf BOK Sloopwerken, daarna met zijn nieuwe bedrijf Veerkracht. Maar liefst 20 jaar lang droeg onze selectie trots de naam BOK of Veerkracht op haar kleding. Met name in de jaren 2003 – 2013 was die steun hartstikke nodig. De club startte toen met haar groei en met de ambitie om de jeugd te laten groeien in aantal en in trainingstijden. Financieel was daarvoor nog weinig ruimte.

Groot hart

Veerkracht ondersteunde toen onder andere de professionele uitstraling van de selectie. Eigenaar Geert heeft een groot hart voor het steeds beter leren spelen van het spelletje en wilde zijn naam daar graag aan verbinden.

Heel wat Synergo-leden hebben in een shirt en trainingspak met Veerkracht erop gelopen. Bij elke vervangingsronde van de kleding werd er een goede nieuwe bestemming gezocht voor de shirts, zo gingen ze naar Marokko en werden ze verkocht op de Synergo-rommelmark. Zelfs nu nog zijn er leden die in een oud exemplaar trui rondlopen.

Slopen!

Hij was bij vele kampioenswedstrijden te vinden. En heeft ook buiten de wedstrijden een groot hart voor de club. Een mooie dag was zaterdag 28 oktober 2017 waar Veerkracht leden kon laten zien wat haar dagelijkse werk is. Ze kreeg de opdracht om de oude kantine te slopen om plaats te maken voor de huidige accommodatie. En Geert bood de leden aan om -onder deskundige begeleiding- zelf de grote kraan, kleine kraan en bobcat te bedienen. Hoe gaaf was dat!

Jong en oud mocht op de grote kraan een stukje kantine slopen en vervolgens kleine parcourtjes afleggen op de kleine kraan en bobcat. Ook bij de 30.000 euro actie voor de kantine droeg hij zijn Euro-steentje bij; hij kocht de Synergo shampoo voor zijn collega’s, stelde prijzen ter beschikking voor de kurkenactie, opende zijn kantine voor de Sint & Pieten die in december 2017 op huisbezoeken gingen en verzorgde de tijdelijke opslag van alle kantine spullen tijdens de bouw van de nieuwe accommodatie. Het laatste dat hij opsloeg was de enorme hoeveelheid Synergist-biertjes, niet onbelangrijk!

Bijzonder

Op het veld spelen we dus binnenkort op het Geert Rollingswier-veld. Hoe bijzonder is dat?

Het afscheid betekent ook dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Totdat we die gevonden hebben, blijft de naam Veerkracht op de kleding prijken. En daar zijn we met zijn allen trots op!

Geert, super bedankt!

De sponsorcommissie.
Gerard, Anne, Jaap, Abdeslam, Pierce.

Zie ook