Tussenstand Grote Clubactie: 850 loten

De teller staat op 850 loten. Dat betekent ruim €2000 voor Synergo.In de topverkopers top 3 is niks veranderd. Yannick (D3), Frank D. en Alex (D1) staan nog steeds bovenaan. De D3 en D1 zijn ook de bestverkopende teams op dit moment. Maar: alleen de online verkochte loten zijn meegerekend. Heb jij al veel loten in je verkoopboekje staan?

We hebben al tweederde van ons doel van €3000 gehaald. Dat geld willen we natuurlijk goed besteden. Heb jij daar een goed idee voor? Vul het in via het formulier of stuur een mailtje met jouw idee naar secretariaat@synergo.nl.

De Grote Clubactie loopt nog even door. Op 19 oktober moeten de ingevulde boekjes binnen zijn in de brievenbus in de kantine. Online (ver)kopen kan nog tot 4 november.

Wil je ook verkopen, maar heb je nog geen boekje of code ontvangen? Haal een boekje bij de bar en check je spambox voor de mail met de code. Of mail even naar secretariaat@synergo.nl. Online verkopen kan ook: via onze eigen verkooppagina kunnen mensen loten kopen van Synergo.

Veel succes bij het verkopen!
Floor.

Zie ook