Selectie van start

Na een voorbereiding van vier weken is de selectie afgelopen zaterdag weer aan de competitie begonnen. Met vertrouwde en nieuwe gezichten.

Nieuw in Synergo 1 zijn dit jaar Mette en Robbert. Leuk dat er met Mette weer een oud-jeugdspeler een plek in 1 heeft veroverd! Robbert Leurink (niet te verwarren met zijn naamgenoot Hoogeveen) komt over van Drachten.

Nieuw in Synergo 2 zijn Meike en Mandy, Niklas en Jannik die overkomen uit de A1. Xander, Klaas en Timon zijn toegevoegd aan de staf van de selectie. Robbin en Oskar doen net als afgelopen jaren Synergo 1. Miranda doet net als vorig jaar het teammanagement.

Derde training

Het klopt dat je tegenwoordig ook op woensdag selectie-spelers op het veld kunt spotten. Met een enthousiaste groep spelers uit S1, S2, S3 en A1 zijn we gestart met een vrijwillige derde training op woensdag. Deze training wordt geleid door Thijs Rodenburg, speler van Blauw-Wit 1 uit Amsterdam en oud trainer van Dalto B1.

De Meeuwen

Synergo 1 en 2 spelen dit veldseizoen tegen De Meeuwen, Sparta Zwolle en Wit Blauw uit Kampen. We begonnen met een uitwedstrijd tegen De Meeuwen. Een sterke vereniging, die met het eerste al jaren in de hoofdklasse speelt en met hun tweede ook op hoger niveau.

Synergo 2 kwam er in de eerste helft helaas niet aan de pas. De Meeuwen gaf heel veel druk en daar kon het tweede nog niet mee omgaan. Gelukkig volgde er een betere en gelijkopgaande tweede helft. Maar niet genoeg om kans te maken op punten (20-8).

Synergo 1 speelde een gelijkopgaande wedstrijd tegen De Meeuwen 1. Na een 8-8 ruststand, sloeg De Meeuwen met wat afstandschoten na rust een gaatje van 4 punten. Dat gat kon Synergo helaas niet meer dichten, hoewel een sterke invalbeurt van Thijmen het eerste aan nog twee doelpunten hielp.

Volgende week

Synergo 1 en 2 spelen de komende 3 (!) weken thuis. Te beginnnen met de thuiswedstrijden tegen Blauw Wit uit Kampen.
Moedigen jullie onze toppers aan?

  • 14.00 uur Synergo 2 – Wit Blauw 2
  • 15.30 uur Synergo 1 – Wit Blauw 1

Namens de hele staf,
Oskar.

Zie ook