De Derde Helft bestaat 2 jaar

We bestaan alweer 2 jaar als De Derde Helft. Gezellig sporten, koffie drinken of een spelletje doen met buurtgenoten voor mensen van 55 jaar of ouder. Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ontmoeten ouderen uit de buurt elkaar in de kantine van Synergo.

Volgens de administratie van Bas zijn Betsie, Piet en deze Wil er vanaf het begin bij. Gelukkig zijn er vele deelnemers bijgekomen. Een vrij grote groep is bijna elke week trouw aanwezig. De echte diehards! Het voelt als een hechte familie, wat zeker voelbaar was bij het verlies van Wil de Groot.

Elke donderdagmorgen begroeten Ineke en Hannie ons enthousiast, wat een welkom gevoel geeft. Bas zit klaar met de administratie, Joost en George hebben de attributen klaargezet en achter de schermen houdt André de financiën bij. Anne is helaas nog niet zover om weer te kunnen komen.

Weer of geen weer, wij komen! Sporten buiten of binnen, er is altijd een passend programma, zodat iedereen kan meedoen voor zo ver dat natuurlijk mogelijk is.

Lachen, lunchen en vieren

We lachen wat af en zijn soms net kleine kinderen! Ook staat er altijd iets lekkers en gezonds op tafel bij de koffie, gezellig opgediend en verzorgd door onze Esther en Jeanette. Sinterklaas, Kerst en Pasen vergeten we ook niet en dan lunchen we met elkaar in de betreffende sfeer. Verjaardagen vieren we feestelijk met een traktatie en felicitaties via de app waarop soms ook een woordje van troost of beterschap te lezen is! Om het voor Rita en Frits duidelijker te maken, zijn Marja en Luzette regelmatig aanwezig en daar leren wij ook van.

Familietoernooi

Bij het familietoernooi van Synergo op 29 juni gaan wij als derde helft ook weer proberen een team te vormen. Speel mee of kom kijken en geef je op voor de gezellige BBQ na afloop van dit toernooi.

Allen hartelijk dank voor zijn bijdrage en ik zou zeggen: Gewoon doorgaan! Op naar het 3-jarig bestaan.

Wil.

Zie ook