Synergo vrijwilligersfeest

Met groot enthousiasme nodigen wij jullie uit voor het vrijwilligersfeest van korfbalvereniging Synergo! Dit speciale evenement is onze manier om dank te zeggen voor al jullie harde werk en toewijding.

Wanneer?

Direct na de laatste thuiswedstrijd van Synergo 1, rond 18:00 uur op 1 juni.

Waar?

Op ons eigen sportcomplex, waar we samen kunnen genieten van de overwinningen van het seizoen.

We zorgen voor een heerlijk avondmaal, dus kom hongerig! Het belooft een avond te worden vol gezelligheid, waarbij we de successen van onze club kunnen vieren en onze waardering voor jullie inzet kunnen tonen.

Zet het in je agenda, trek je Synergo-kleuren aan en bereid je voor op een feestelijke avond met je medevrijwilligers. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke avond te beleven!

Aanmelden?

Wil je mee-eten en feesten? Geef je dan op via het formulier onderaan deze uitnodiging. Zo weten we op hoeveel geweldige vrijwilligers we kunnen rekenen!

Ben je geen vrijwilliger maar zou je ook graag komen. Dan is er natuurlijk ook plek voor jou! Voor circa €22 is er plek voor jou! Vul het formulier hieronder in en vul bij Vrijwilligersfunctie in: Geen functie en we zullen je meenemen in de bestelling!

Met sportieve groet, Het Bestuur van Synergo

Sander, Robbert, Floor, Jeroen, Niklas & David