Brainstormavond over hoe nu verder

De kcjeugd, kcts, scheidsrechterscommissie, en de trainersbegeleiders wierpen na een gezamenlijke maaltijd onder leiding van bestuursleden Jeroen en Sander een vooruitblik op het jaar 2025 en de jaren erna. Doel van de avond was om te brainstormen over, hoe en wat en nu verder. In het verleden waren er vaker van deze sessies waaruit we een mooi toekomstbeleid opstelden.

We hebben vooral gekeken naar hoe we op sociaal vlak onze mooie club in de toekomst kunnen versterken. Met vraagstukken over de doorstroom van jeugdleden, de positie van de selectie binnen de club, meer en betere scheidsrechters en hoe worden we een nog hechtere club met nog meer betrokken vrijwilligers.

Jaarplanning

Het maken van een jaarplanning gaf al veel inzicht over de taken die er door het jaar heel liggen, zoals wanneer we de zaal moeten reserveren, de teamindeling klaar moeten hebben en de teamopgaves moeten doen bij het KNKV. Daarnaast de indeling van de scheidsrechters, de zoektocht naar trainers, een trainingsschema maken en de uiteindelijke finetuning.

De visie hoe je leert te korfballen en wanneer je wat moet kunnen als beginnend korfballer is een vraagstuk dat later aan de orde komt.

Het was een fijne bijeenkomst met een hopelijk prachtig eindresultaat.

Rita.