Belangrijke wedstrijden op komst voor Synergo 1 en 2

De selectieteams blijven goed bezig. Aanstaande zaterdag staan er belangrijke thuiswedstrijden op het programma: Synergo 2 – Unitas (13.45 uur) en Synergo 1 – MIA 1 (15.15 uur).

Synergo 2

Na vier wedstrijden staat Synergo 2 bovenaan met een voorsprong van vier punten op de nummer twee. Dat betekent dat de ploeg van Maaike aanstaande zaterdag al haar kampioenswedstrijd gaat spelen tegen Unitas 4.

Synergo 1

Tegenstander MIA bleef foutloos tegen ODIK en staat nog steeds bovenaan. Zij zijn zaterdag bij winst kampioen. Synergo 1 is in haar debuutseizoen in de hoofdklasse inmiddels zeker van handhaving, maar er is nog een kleine kans op het kampioenschap en promotie naar de (degradatiepoule van de) Ereklasse.

Om alles in eigen hand te krijgen moet Synergo aanstaande zaterdag met vier punten verschil winnen van MIA. Bij een kleinere overwinning blijft het onderling resultaat in het voordeel van MIA en moeten zij in hun laatste wedstrijd nog minimaal een punt verspelen bij Antilopen.

Belangrijke dag

Zaterdag 7 oktober belooft weer een mooie dag te worden met dus twee heel belangrijke wedstrijden. Kom onze teams aanmoedigen!

  • 13.45 Synergo 2 – Unitas/Perspectief 4
  • 15.15 Synergo 1 – MIA 1

Tot zaterdag!

Groeten,
Oskar.

Zie ook