Synergo Inside podcast special 4: voorzitters Harry en Mamoun

25 jaar Synergo, 5 voorzitters. Wij willen met deze voorzitter in gesprek gaan over 25 jaar Synergo. Omdat het 5 gasten zijn, past het niet in 1 aflevering en daarom hebben we 4 podcast-specials over onze Synergo-voorzitters. Dit is deel 4 van de 4: we gaan in gesprek met Harry Blume en Mamoun Loukili.

Eindelijk is het zo ver! De mannen van Synergo Inside hebben na wat technische strubbelingen en gepuzzel het laatste deel van de serie over 25 jaar Synergo-voorzitters afgerond. Van een periode van bezuinigingen, volgeschreven ballen en weinig geld in kas naar een bloeiende vereniging met ambitie om te groeien en een kijk op de toekomst.

Met elkaar braken we de oude kantine af en deze maakte plaats voor een nieuwe accommodatie. Voor deze vernieuwing stonden nieuwe bestuurders aan het roer. Luister naar de laatste podcast waarin Harry Blume en Mamoun Loukili aan het woord zijn over hun grote avontuur.

Accommodatie-avontuur

Dit avontuur begon toen we massaal in onze oude kantine kozen om voor een nieuwe accommodatie te gaan. Dit was in de laatste termijn van het voorzitterschap van Anne. Voor Harry lag de uitdaging om dit project te realiseren. Samen met een aantal leden en als ‘pinchhitter’ Hans de Wind werden de plannen zichtbaar en bouwde de gemeente een nieuwe accommodatie.

Podcast nr. 4

In de podcast praat Harry over de uitdagingen als ‘man van buiten de club’. Dit gaf vaak meer dan een uitdaging. Maar als je stopt met duwen en trekken aan iets dat niet wil en het loslaat, gaat het vanzelf volgen.

Mamoun vertelt over de periode na Harry en hoe trots hij is op de club zoals deze er nu voor staat. Hij heeft de uitdagingen met corona doorstaan en hoe het is om alles weer in beweging te krijgen na de stilstand. Elke keer weer kleine stapjes vooruit, met controle over corona en uiteindelijk weer helemaal pandemiebeperkingsvrij. We zijn er weer!

Voorzitterspodcasts

Wij vonden het mooi om de luisteraar mee te nemen in 25 jaar Synergo-voorzitters. Hoe mooi is het om met je voorganger en opvolger in gesprek te zijn?! Waar kwam je vandaan en waar ging je naartoe? Kon je voor moeilijke beslissingen bij een voorganger terecht? Synergo bestaat sinds 1996 en wat hebben we mooie voorzitters en tijden gekend.

Podcast

Elke zes weken is er een nieuwe podcast. Luister nu direct via onze Synergo-podcast-pagina.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Synergo Top Zoveel

Ook iedere gast van de podcast heeft twee muzieknummers toegevoegd voor de Synergo Top Zoveel.

Reactie, vraag of compliment?

Jari, Juna, Niklas en Tim.

Zie ook