Terugkoppeling commissieavond en strategie-update

Vrijdag kwamen bijna alle commissies en andere vrijwilliger functies bij elkaar om het nieuwe seizoen te starten en alle plannen met elkaar te bespreken.

Het was een fijne avond waarbij weer eens duidelijk was wat een fantastische plannen en prestaties onze commissies hebben gemaakt!

De scheidsrechterscommissie die druk bezig is nieuwe scheidsrechters te werven en op te leiden, korfbalcommissie jeugd die wist te vertellen dat op elk team een korfbal onderlegde trainer staat. Onze vrijwilligerscoördinator Freek vertelde dat we ondertussen bijna 150 verschillende vrijwilligers rond hebben lopen en als kers op de taart Synergo Sociaal die elke donderdag onder de leiding van een erkende fysio een grote groep ouderen heerlijk aan het sporten brengt!

Dit liet ons nog maar eens zien dat wij als Synergo echt goed bezig zijn! Deze avond bracht ook gelijk nieuwe samenwerkingen tussen verschillende commissies samen. Hierover binnenkort hopelijk snel meer!

Strategie

Aan het eind van de avond bespraken we ook de strategie die Synergo in 2020-2025 wil uitdragen. Door corona is er een deel blijven liggen, maar een hoop van onze punten zijn we ook al heel sterk in verbeterd!

We gaan als bestuur aan de slag om onze doelen duidelijker te maken en sterker uit te dragen met de hele vereniging.

Namens het bestuur,
David​.

Zie ook