Commissieavond 26 augustus 2022

Voor komend jaar willen we de commissieavonden weer oppakken om alle vrijwilligers samen te brengen en ons voor te bereiden op het nieuwe korfbaljaar. Vrijdag 26 augustus (20.00 uur) is er een commissieavond + strategie-voortgang. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om te komen!

Tijdens de commissieavond willen we terugblikken met z’n allen op seizoen 2021-2022 en gezamenlijk onze plannen uitdragen voor seizoen 2022-2023. Hierbij kunnen we in gesprek met elkaar kijken hoe we onze plannen tot een succes kunnen maken.

Strategie

Ook willen we een update geven over de strategie 2020-2025 die we als vereniging hebben opgesteld. We zijn halverwege deze periode en dus een mooi moment om hierbij stil te staan.

Groeten,
David.

Meld je aan

[form cie-avond]

Zie ook