Synergo-Synergie podcast special 1: voorzitters Renske en Eric

25 jaar Synergo, 5 voorzitters. Wij willen met deze voorzitter in gesprek gaan over 25 jaar Synergo. Omdat het 5 gasten zijn, past het niet in 1 aflevering en daarom hebben we 4 podcast-specials over onze Synergo-voorzitters. Dit is deel 1 van de 4: we gaan in gesprek met Renske Wind-Blokker en Eric Grendel.

We hebben het over de fusie tussen SAMOS en DVS en waarom is Renske de eerste voorzitter is geworden. En wat vonden de voorzitters lastig tijdens hun termijn? Ook spreken we met iemand die gelijk na de fusie lid is geworden. Dus een van de eerste nieuwe Synergo-leden. En nog veel meer.

Podcast

Elke zes weken is er een nieuwe podcast. Luister nu direct via onze Synergo-podcast-pagina.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Synergo Top Zoveel

Ook iedere gast van de podcast heeft twee muzieknummers toegevoegd voor de Synergo Top Zoveel.

Reactie, vraag of compliment?

Jari, Juna, Niklas en Tim.

Zie ook

Zie ook