Synergo haalt de overgangsklasse net niet

Afgelopen zaterdag speelde Synergo 1 de tweede play-off wedstrijd om volgend jaar in de overgangsklasse uit te komen. Uiteindelijk werd door een strafworp in de laatste secondes van de verlenging deze promotie niet gehaald (26-24).

Synergo 2 wist het verschil van vorige week helaas niet goed te maken. Ze wonnen zaterdag met 22-17, maar dit was helaas niet genoeg. Synergo 3 verloor in IJsselstein met 16-12, maar lijkt wel bij de beste verliezers te horen. Dat betekent dat Synergo 3 nog steeds in de derde klasse zal uitkomen.

Synergo 1

Synergo 1 wist in een bomvolle hal van Synergo en Tilburg supporters snel een gat te slaan tegen de Brabanders. Bij rust keek Synergo tegen een 11-7 voorsprong aan. Helaas wist de tegenstander dit gaat in de tweede helft weer te dichten.

Halverwege de tweede helft stond Synergo zelfs nog even achter met 15-16 op het scorebord. Vanuit hier wist Synergo gelukkig weer uit te lopen naar 23-20. Met deze stand moest er vervolgens een verlenging gespeeld worden.

De verlenging liep gelijk op. Om en om werd er gescoord. Maar met nog 4 seconden op de klok kreeg Tilburg een strafworp mee die ze er in wisten te leggen. 26-24.

Helaas niet de gehoopte promotie, maar wel een fantastisch seizoen neergezet en een fantastische wedstrijd heeft Synergo 1 kunnen laten zien.

Synergo 2

Synergo 2 had de eerste play-off wedstrijd verloren met 20-11. Ze moesten veel goals maken om de handhaving te realiseren. Veel goals werden er gemaakt, helaas niet genoeg voor de handhaving. Synergo 2 wist uiteindelijk 22-17 te winnen van VIKO. Hierdoor komt Synergo 2 volgend jaar uit in de derde klasse.

Synergo 3

Synergo 3 was tegen Fortissimo 2 helaas de mindere ploeg van de wedstrijd en verloor met 16-12. Door de verdiensten tijdens het seizoen lijkt het er op dat volgend jaar Synergo 3 nogmaals in de derde klasse uitkomt.

Veld

Het is eind april en het zaalseizoen is voorbij, dit betekent dat volgend weekend het veldseizoen gelijk weer kan beginnen waar de strijd om promotie of degradatie weer volop verder gaat! Hopelijk met net zoveel publiek als bij de play-offs!

David.

De foto’s zijn gemaakt door Mark Rutjes

Zie ook