Rijden en eten met de B3

Zaterdag moest de B3 een wedstrijd spelen tegen Midlandia B2. Daarna hadden we een lunch op het programma, gesponsord door loodgietersbedrijf Beck & v.d. Kroef.

Toen wij in Bunnik aankwamen, kregen we te horen dat ze geen team op de been konden brengen. Op vrijdagavond ‘iemand’ een mailtje sturen vinden wij toch geen nette manier. De beller is sneller en dan ben je ook zeker dat iemand het weet…

Na wat gemopper zijn we terug gereden naar Synergo en hebben we ons maar gestort op de lunch. Deze lunch werd gesponsord door Beck & v/d Kroef.

Beck & v.d. Kroef b.v.

Sinds 1898 is dit loodgietersbedrijf professioneel actief met alle uiteenlopende facetten van ons eeuwenoude vak. Variërend van ambachtelijk lood-, koper-, zink- en leiwerk tot en met het ontwerpen en installeren van sanitaire installaties. Ook voor de meest moderne brandbeveiligingsinstallaties stellen zij elke veeleisende opdrachtgever tevreden.

Beck & v.d. Kroef telt haar opdrachtgevers onder aannemers, W-installateurs, overheden, gemeenten, kerkbesturen en meer.

Ron.

Zie ook