Bestuur bedankt alle Synergo-vrijwilligers

Heb jij ze al gezien rond het Synergo-veld? Onze bestuursleden delen bedanksetjes uit voor alle vrijwilligers van het seizoen 2020-2021! Zonder deze toppers zou Synergo nooit de prachtige vereniging zijn die het nu is, en daar mogen we elkaar heel dankbaar voor zijn. En daarom ontvangen alle vrijwilligers een prachtig Synergo-aandenken en een tegoedbon voor een maaltijd van onze fantastische Foodcie!

Ben je de komende tijd niet bij Synergo? Geen zorgen, het bestuur zorgt dat je je bedankje toch gewoon ontvangt. Zijn we jou, ondanks alle zorgvuldigheid, toch vergeten? Sorry! Stuur even een mailtje aan bestuur@synergo.nl, dan maken we het goed.

Nu je dit toch leest…

De Foodcie kan nog wel wat hulp gebruiken met het maken van de maaltijden voor al die fantastische vrijwilligers! Wil jij een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@synergo.nl.

Bedankt

Tot slot nog een bedankje aan Vione die veel werk heeft gestoken in het maken van de bedankjes!

De bestuursleden en vrijwilligerscoördinator Freek.

Zie ook