Vernieuwde supersubs en ander nieuws van het wedstrijdsecretariaat

Nu het nieuwe seizoen weer begonnen is, is ook Supersubs weer actief. Dus kan je een keer niet spelen? Via www.supersubs.nl vind je gemakkelijk een invaller (en alle benodigde contactgegevens).

Met veel dank aan Daan is Supersubs vorig jaar volledig vernieuwd en gebruiksvriendelijker. Afgelopen jaar hebben we er niet lang gebruik van kunnen maken, maar heeft iedereen wel een welkomstmail ontvangen (met je emailadres, kan je ook zelf een nieuw wachtwoord instellen).

Nieuwe leden ontvangen binnenkort een welkomstmail om je eigen wachtwoord in te stellen. Dus neem snel een kijkje en vul je beschikbaarheid in.

Bij Synergo zorgen senioren zelf voor een vervanger als zij niet kunnen spelen. Benieuwd naar de spelregels die hierbij gelden? Kijk dan voor de spelregels voor de senioren.

Wat te doen bij last-minute klachten of (gedwongen) quarantaine?

We kunnen ons voorstellen dat je al snel denkt dat je toch wilt meedoen in het belang van je team, maar dat is niet verstandig! Want je brengt dan wellicht je teamgenoten of tegenstanders in gevaar.

  1. Meld het bij je team en probeer zelf een vervanger te regelen (via supersubs zijn alle contactgegevens beschikbaar en heb je snel overzicht wie kan invallen, maar last minute werkt bellen of appen meestal sneller dan mailen).
  2. Meld het bij het wedstrijdsecretariaat (wssen@synergo.nl of via telefoon), dat kan helpen bij het regelen van een vervanger, bemiddelen tussen teams of in het uiterste geval contact opnemen met de tegenstander.

En laten we sociaal zijn naar elkaar: spelen gaat voor reserve zitten. Mocht een ander team een beroep op je doen, kijk dan of je kan! Elk team speelt graag compleet.

Veel plezier dit seizoen!
Groeten Lotte

Zie ook