Marit en Medde (A,B,C) en Thomas en Bentley (D,E) winnaars schutterstoernooi 2021

Tijdens het schottoernooi voor de jeugd op zaterdag 10 juli wonnen Marit en Medde bij de A, B en C en wonnen Thomas en Bentley bij de D- en E-teams.

Zaterdag 10 juli was het dan zover, bij de E en D waren de aanmeldingen binnengestroomd en deden er uiteindelijk 14 teams mee. Bij de C, B en A was het erg gezellig met 5 teams uit verschillende leeftijdscategorieën.

E en D

Om 9.00 werden de eerste poule wedstrijden gestart, er werd flink gescoord bij de E en de D. Na 3 rondes waren er bij de D twee duidelijke poulewinnaars, maar bij de E was het even spannend. Twee teams hadden evenveel punten en ook even veel gescoord, maar onderling resultaat gaf toen toch de doorslag.

De halve finales gingen van start en daar was het reuze spannend, want welke koppels komen er in de finale? Onne en Karlijn uit de D1 haalden het net niet, net zoals Ties en jouke uit de E2. Zij speelden om de 3e/4e plaats in de troostfinale. Vreugde was er bij Saar (E1) en Jorrit (E3) die tot hun grote verbazing de finale mochten spelen tegen Thomas (D2) en Bentley (D3).

Saar en Jorrit begonnen goed met schieten, maar al snel kwamen de jongens van de D op stoom en schoten veel doelpunten raak en wonnen daarmee het toernooi met als teamnaam buurman en buurman. Gefeliciteerd, jullie hebben het verdiend jongens!

C, B en A

Bij de C, B en A waren er 4 rondes, elke ronde speelde de teams tegen een andere tegenstander, waarbij het team met de meeste punten uiteindelijk de beker mee naar huis mochten nemen.

Toen het team spinnende kitties even rust hadden, zaten ze samen te vertellen dat ze echt niet die beker mee naar huis zouden nemen, maar dat ze het vooral voor de lol deden. Ehm meiden, jullie hebben geen wedstrijd verloren!

In de laatste 2 wedstrijden ging het erom spannen, de uitslagen van andere teams konden zeker nog roet in het eten gooien voor deze twee meiden, 1x verliezen en ze zouden net naast de beker grijpen, maar met het geluk aan hun zijde, trokken ze de laatste wedstrijd ook nog naar zich toe. Waarmee ze de duidelijke winnaars bleken te zijn! Gefeliciteerd spinnende kitties (Marit en Medde)!

Op naar de volgende editie!

Gina.