Spelregels zomerkorfbal

We mogen gelukkig allemaal weer gewoon korfballen en drankje doen na de training! Houd je wel aan een aantal spelregels. 

  1. Aanwezige jeugdtrainers zijn aanspreekpunt tijdens de trainingen en nemen daarmee de rol van de corona coördinator over. Zij zetten de desinfectie- en schoonmaakmiddelen klaar (staan in het materiaalhok) en zien er op toe dat spelers hun handen desinfecteren voor- en na de training én het materieel schoongemaakt wordt teruggebracht naar het materiaalhok na de training 
  2. Bij de senioren is de kantinedienst het aanspreekpunt. Ook voor senioren geldt: je blijft je handen desinfecteren voor- en na de training en maak na afloop met elkaar het materiaal schoon 
  3. Kleedkamers kunnen weer door senioren gebruikt worden na de training om te douchen, houd uiteraard 1,5 meter afstand en zorg daarom dat je met niet meer dan vier mensen tegelijk in de kleedkamer bent 
  4. Gebruik de aangepaste in- en uitgangen én looproutes in de kantine door de pijlen op de vloer en aanwijzigingen de deuren te volgen. Kom niet achter de bar en bestel je drankje bij de kantinedienst. Je kan buiten wat drinken, dus vergeet niet een trui mee te nemen voor als het wat kouder wordt ’s avonds. Zie ook het bericht over het heropenen van de kantine
  5. Als je positief getest wordt op Corona en je bent bij Synergo geweest, neem direct contact op met het bestuur. Het bestuur zal direct verdere acties ondernemen conform de vastgestelde werkwijze van NOC*NSF

Heel veel plezier tijdens de zomertrainingen!

Het bestuur en de KC Jeugd en KC Senioren