Kantine weer open!

Vanaf aanstaande donderdag mogen we niet alleen ‘gewoon’ korfballen, we kunnen ook weer gebruik maken van onze kantine! 

De kantine zal tijdens de zomeravondtrainingen open zijn van 20:45 – 22:45 uur, en we werken voorlopig met vast barpersoneel (dus dat betekent dat niemand anders achter de bar mag komen).

Aangezien we, als we van het veld afstappen en een drankje willen doen, nog steeds 1,5 meter afstand moeten houden, hebben we wat aanpassingen gedaan rondom het veld en in de kantine.

De terrasdeur het dichts bij veld A doet dienst als de ingang, waarvandaan je naar de toiletten óf de bar kunt lopen. De terrasdeur bij de bar doet, nadat je een drankje hebt gehaald, dienst als uitgang, net als de sporthaldeur voor als je naar het toilet bent geweest. Op de grond buiten is een looppad aangelegd door middel van vloertape. Dit leidt vanzelf naar de ingang, en ook weer van de uitgang het terras op. In de kantine is ook tape aangebracht, waarmee de plekken zijn aangegeven waar je moet wachten om een drankje te bestellen bij de bar.

Het is de bedoeling dat de drankjes buiten worden genuttigd, aangezien we geen reserveringssysteem hebben voor binnen. Op het terras hebben we de tafels en banken netjes op hun plek gezet, zodat iedereen zijn drankje kan drinken aan een tafel met in achtneming van de 1,5 meter afstand. De plek waar de tafels staan is gemarkeerd. Het is dus de bedoeling dat die tafels daar blijven staan. Verder zijn de banken 2 meter lang, wat betekent dat er twee mensen op kunnen zitten.

We zullen op de momenten dat de kantine open is een tafel buiten zetten in de buurt van de ingang. Hierop komt een krat te staan waar de flesjes in moeten worden geplaatst en ook het andere glaswerk moet hier worden terug gebracht. Verder zal er ook desinfectiespray op de tafel komen te staan waarmee je je zitplek moet schoonmaken als je weggaat.

Als we ons aan deze regels houden, kunnen we weer heerlijk na de training op ons terras van een drankje genieten!

Veel korfbalplezier!
De kantinecommissie.