Synergo denkt na over opstart senioren

Voor iedereen die staat te trappelen om weer te mogen korfballen: op de persconferentie van 6 mei zijn nieuwe versoepelingen van het Corona-beleid aangekondigd. 

Het lijkt (!) er op dat vanaf maandag 11 mei weer gekorfbald mag worden door onze senioren, mits anderhalve meter afstand wordt genomen. Wij verwachten daarom dat senioren vanaf maandag op dezelfde manier mogen korfballen als de groep 13 t/m 18 jaar op dit moment al doet. 

We zijn nog afhankelijk van nieuwe protocollen van NOC*NSF en KNKV, die wij vrijdag verwachten. Dit weekend zullen we in overleg met KC Jeugd en KC Senioren kijken naar de mogelijkheden om de trainingen van de senioren zo snel mogelijk weer te hervatten. In de loop van het weekend verwachten we daar over te communiceren.

KC Jeugd, KC Senioren en bestuur