Activiteitencommissie

Het doel van de activiteitencommissie is het organiseren van leuke activiteiten voor alle senioren en junioren van Synergo  en eventuele aanhang.

Wat doen we?

Eens in de twee maand komen we bij elkaar en bedenken we hoe we een activiteit aan gaan pakken. Van te voren moeten we nadenken over de promotie, organisatie, uitvoering van de activiteit. Afgelopen jaar hebben we al vele leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een Biosnight, een 90′s party en vele klaverjasavonden.

Wie zijn wij?

Leden
  • Manon Driedonks
 NJJ63G4  
  • Astrid Kouwenberg
 
  •  Anne Hendriks
 ngm63p9
  • Alyanne Evertse
 
  • Ilse Blok

Jeugdactiviteiten

De Jeugd-activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten voor alle jeugdleden van Synergo en eventueel broertjes en/of zusjes.

Veelal maken wij gebruik van standaardmomenten op de jaarkalender (denk hierbij aan seizoenen, maar ook aan feestdagen als Pasen, Kerst, Halloween.

Meer weten?

Heb jij een leuk idee over een activiteit voor Synergo,  vind je het leuk om ons te helpen bij het organiseren van een event of heb je gewoon een vraag? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar ac@synergo.nl (voor seniorenactiviteiten) of jac@synergo.nl (voor jeugdactiviteiten) en we zullen zo snel mogelijk je mailtje beantwoorden!

Zie ook