VCP: Maartje Lindeman

Mijn naam is Maartje Lindeman, VertrouwensContactPersoon bij Synergo.

Het is belangrijk dat iedereen bij Synergo zich prettig voelt. Soms is er iets aan de hand waardoor dat niet het geval is. Als je tegen een probleem aanloopt en je kunt of wilt er liever niet met mensen uit je directe omgeving over praten dan kun je altijd contact met me opnemen. We maken dan een afspraak om je probleem te bespreken en om samen te zoeken naar oplossingen.

At, mijn collega VertrouwensContactPersoon en Joke, mijn voorgangster, hebben zich ook in verschillende onderwerpen verdiept waarmee je als sportvereniging, team of trainer/coach mee te maken kunt krijgen. Wat doe je bijvoorbeeld als er iemand in een team gepest wordt of buitengesloten wordt? Kun je er veilig voor uitkomen dat je LHBT-er bent? At en ik blijven ons ook met die onderwerpen bezig houden.

Over mij

Mijn dochter korfbalt bij Synergo sinds ze via het schoolkorfbaltoernooi een paar jaar geleden helemaal enthousiast geworden was voor deze sport. Ik vind het erg leuk om bij Synergo betrokken te zijn. Eén van mijn hobby’s is koken dus toen de nieuwe kantine mét keuken geopend werd heb ik me al gauw aangemeld voor de ‘foodcie’. Ik ben op zaterdag dan ook vaak in de keuken van Synergo te vinden. Verder houd ik ontzettend veel van de bergen, zowel om in te wandelen als om te skiën en ik ben in de vakanties zoveel mogelijk in Zwitserland.

Voor sommige Synergo-leden is het misschien een leuk weetje dat ik getrouwd ben met Joep, de drummer van de Leuk dat je er bent-band. Ik ben vaak bij optredens en kom daar regelmatig Synergo-leden tegen! En mocht je soms een jongetje over de hekken rond het veld zien springen of een ‘wall-flip’ doen tegen de muur van de sporthal, dan is dat waarschijnlijk mijn zoontje die oefent om freerunner te worden.

Ik werk in de geestelijke gezondheidszorg en heb veel ervaring met het voeren van vertrouwelijke gesprekken en het zoeken naar oplossingen voor problemen. Toen Joke aangaf dat zij ging stoppen als VertrouwensContactPersoon heb ik me aangemeld als haar opvolger. Heel graag neem ik het stokje van haar over.

Contact

Als er iets is dat je wilt bespreken aarzel dan niet om me te bellen. Als ik niet opneem spreek dan een berichtje in, ik zal je zo snel mogelijk terugbellen. Je mag me ook een mailtje sturen met de vraag of ik contact met je op wil nemen.

Telefoonnummer: 06-17149001
Email: vcp.maartje@synergo.nl

Zie ook