VCP: At Voogt

Foto VCP AtMijn naam is At Voogt, VertrouwensContactPersoon bij Synergo.

Je kunt bij mij terecht als je een van bovengenoemde problemen ervaart, en dat je niet met je teamgenoten, familie of vrienden wilt of kunt bespreken. Wees dan niet bang mij te bellen op onderstaand telefoonnummer, we kunnen dan een afspraak maken om je probleem samen te bespreken en op te lossen.

Over mij

Ik ben met pensioen en geniet erg van mijn vrijheid, maar wil me ook nuttig maken. Daarom was ik blij toen ik gevraagd werd om VertrouwensContactPersoon te worden bij Synergo.

Op mijn 13e ben ik begonnen met korfballen in mijn geboortedorp Terheijden (West-Brabant). Ik kwam naar Utrecht om te studeren voor leraar natuur- en scheikunde, en na een tijdje werd ik lid van Samos (de voorganger van Synergo). Heb in het 1e t/m het 6e gespeeld.

Toen ik op mijn 59e mijn kniepees scheurde, moest ik helaas stoppen met korfballen. Ook ben ik vanaf mijn 16e tot dan altijd scheidsrechter geweest. Nu probeer ik die ervaring over te brengen bij het begeleiden van jonge scheidsrechters.

Contact

Spreek alsjeblieft een boodschap in als ik niet opneem, dan bel ik je zo snel mogelijk terug (er is niemand anders die deze boodschap kan afluisteren). Of mail naar vcp.at@synergo.nl.

At.
030-2717687, vcp.at@synergo.nl

Zie ook