Inrichting 2.0

We zijn nu zeven maanden ‘open’ en we genieten allemaal wat we gerealiseerd hebben. Maar we zijn nog niet klaar!

Oké, buiten en dan vooral de parkeerplaats en de oprit moet nog veel gebeuren maar binnen onze hekken zijn we redelijk op orde. De gemeente worstelt nog met de graffiti op de muur en denkt na over het vergroenen van het terrein. Zelf kijken we (Sander, Rita en Huub) nog naar meer tafels en buitenmeubilair. Binnen zijn de grote lijnen uitgezet en ook daar denken we na over het vergroenen, maar gezien het klimaat binnen wordt dat lastig. We zijn al blij dat de varen het overleeft. We hebben nog wel wat meer ideeën (de spreuken van Tomas in een lijst) en nog wat schappen aan de muur maar houden ook van jullie input. Wat vinden jullie goed/leuk en wat verdient verbetering?

Ideeën en suggesties: Graag! Mail: huub@synergo.nl.

Huub