Jochem en Stan bij Synergo

Zaterdag zijn Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen van 12.00 tot 14.00 uur aanwezig bij de opening van de sporthal en onze kantine! Jochem en Stan hebben vorig jaar beloofd langs te komen bij Synergo. Ben jij ook bij de officiële opening met Jochem en Stan?!

Vorig jaar kwamen Jochem en Stan bij Synergo langs om te helpen… Dat liep anders dan ze dachten! Ze hebben beloofd langs te komen bij de opening als we met de Grote Club-actie in 2017 meer dan 1.600 loten hebben verkocht. En dat is zeker gelukt met 1.735 loten!

Officiële opening, ook met Jochem en Stan

Dus zaterdag zijn Jochem en Stan vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur bij Synergo om de opening van de sporthal en kantine te vieren! En zij zorgen ervoor dat om 13.30 uur wijkwethouder Kees Diepeveen samen met het oudste en jongste Synergo-leden de sporthal opent.

Grote Clubactie

Ook promoten Jochem en Stan de Grote Clubactie! Van elk verkocht lot krijgt Synergo € 2,40. En met elk verkocht maakt de koper kans op mooie prijzen. Voor de drie Synergo-leden die de meeste loten verkopen hebben we een mooie prijs. En, voor het 4-tal en het 8-tal dat de meeste loten verkoopt, geven we bioscoopkaarten weg.

Weet je nog? Vorig jaar…

Zie ook