Bouwwerkzaameden sportpark

Het veldseizoen staat weer voor de deur en in de tussentijd is er al hard gewerkt aan onze nieuwe kantine en sporthal. Ook tijdens het komende veldseizoen (maart tot en met juni 2018) gaan de bouwwerkzaamheden verder. We moeten ons aanpassen aan de beschikbare mogelijkheden.

Tafeltennisvereniging SVE stelt haar kantine en kleedkamers voor ons open. Hierdoor kunnen we gewoon op onze gebruikelijke plek en ons eigen veld blijven tijdens de bouwperiode. Daarbij dienen we wel rekening te houden met de beschikbare capaciteit.

Kleine kleedkamers

Er zijn in totaal twee kleedkamers (1x dames en 1x heren) die berekend zijn op tafeltennisteams van 3 personen per team. Daardoor is de ruimte beperkt en zijn er 3 douches per kleedkamer. Gebruik de kleedkamers zo minimaal mogelijk. Probeer zoveel mogelijk thuis te douchen. Er is dus geen kleedkamer beschikbaar voor besprekingen.

Kantine

SVE heeft een mooie en grote kantine waar we van harte welkom zijn voor een drankje en een hapje. Let erop dat we te gast zijn en we verzoeken iedereen om de voeten goed te vegen om zo min mogelijk (kunstgras)zand mee naar binnen te brengen.

Verplaatste brug voor auto’s
De toegang tot het sportpark via de originele brug is niet meer mogelijk, deze is voor bouwverkeer. Er is nieuwe brug aangelegd die tijdens de bouwperiode voor het autoverkeer.

Verplaatste ingang voor fietsers
Voor de fietsers is er een nieuwe tijdelijke toegangspoort via de Brailledreef. Daar is ook de tijdelijke fietsenstalling. Fiets dus niet meer over de parkeerplaats.

Weinig parkeerplaatsen

Het aantal parkeerplaatsen is aanzienlijk verminderd vanwege de bouwwerkzaamheden. Kom daarom dus zo min mogelijk met de auto en zoveel mogelijk met de fiets.

Let op ieders veiligheid

De bouwplaats is afgeschermd door bouwhekken. Dat neemt niet weg dat de hele situatie op het sportterrein anders is dan normaal. Houd hier rekening mee. Zorg ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan en let op ieders veiligheid.

 

Het is even aanpassen, maar het is voor het goede doel: onze mooie nieuwe eigen accommodatie!

Namens de accommodatiecommissie,
Laura.

 

Zie ook