Officiële sleuteloverdracht

Maandagochtend 23 oktober om 8.00 uur was het zover; onze voorzitter Harry overhandigde de sleutel van de kantine aan de gemeente Utrecht. We hebben de kantine nu officieel overgedragen en mogen er nu ook niet meer in.

De afgelopen dagen hebben veel mensen, aangestuurd door Sander Harskamp, de verhuisklus geklaard. Het licht is officieel uitgegaan in onze oude kantine.

Hoe verder?

Deze week worden de eerste ingrepen gedaan en zaterdag 28 oktober start de sloop door onze hoofdsponsor Veerkracht met een Synergo-Veerkracht-feestje.

De komende weken verandert onze vertrouwde plek in een kaal bouwterrein en een grote bouwput. Vanaf januari verrijst er stap voor stap een nieuwe gebouw en over een jaar kunnen we de deuren openen van ons nieuwe onderkomen.

Hans.

Trotse Sponsor Veerkracht

 

Zie ook