De kantine is nu leeg

Na drie dagen spullen uitzoeken, inpakken of weggooien, konden we zondag verhuizen. De Synergo-spullen uit de kantine staan nu in de opslag bij Veerkracht. De kantine is nu helemaal leeg. We zijn nu klaar voor de sloop op 28 oktober! 

verhuizing 04De verhuizing ging volgens Laura en Sander Ha. sneller dan verwacht. Met een groep van twintig Synergo-leden hadden we de spullen snel in de auto’s. Eén groep reed naar Veerkracht in Maarsen, waar we de spullen zolang mogen stallen in de loods. Dit alles met hulp van en onder toeziend oog van Geert.

Een andere groep koppelde de apparaten af, zoals de verwarming, boiler en afzuiginstallatie. Ook hebben we nog even een aanhanger vol naar de stort gereden, ondanks de grote container naast de kantine.

Lege kantine 04Lege kantine 03 veerkrachtLege kantine 08 container

Maandag 23 oktober draagt het Synergo-bestuur officieel de sleutel over aan de gemeente Utrecht.

Kantine-slopen-samen-met-VeerkrachtZelf meehelpen slopen op de kraan of bobcat?!

En op zaterdag 28 oktober mogen we zelf onze kantine slopen! Van 9.00 tot 12.00 uur!

Ben jij ook aanwezig bij deze unieke gebeurtenis?! Misschien om zelf even op de kraan of bobcat wat van de kantine weg te halen? En om te ontbijten?

[form sloop]

Wie hebben zich al opgegeven?

[formdata sloop table show=”voornaam,zelf,ontbijt”]

 

Zie ook